Acasă »

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Utilizând şi/sau vizitând acest site (inclusiv conţinutul disponibil în parte sau în întreg prin intermediul acestui site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITEULUI gmh.ro

ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI/ URILOR MENŢIONATE.

Acest website aparține: GLOBAL MEDICAL ULTRA S.R.L. (denumită în continuare GMH) cu sediul în București, Sector 3, Șoseaua Mihai Bravu, nr. 465-471, mezanin, camera 1, Scara A, identificată cu CUI: 45919676, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/6494/2022, tel. 0319960.

Prin acceptarea condiţiilor afirmaţi fie că aveti peste 18 ani, fie că sunteţi minor cu vârsta de cel putin 13 ani şi aveţi consimţământul părintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta condiţiile de utilizare.

1. Definiții:

 • 1.1. Abonatul – este acel Pacient care accesează servicii medicale în baza unui abonament de servicii medicale, inclusiv acte de adeziune și contracte individuale.
 • 1.2. Acordul pacientului – consimțământul pacientului în vederea prestării serviciilor medicale.
 • 1.3. Contul Meu – sistem informatic prin intermediul căruia Pacientii iți pot vizualiza dosarul medical electronic.
 • 1.4. Asigurat / Pacient CAS – este acel pacient care accesează servicii medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
 • 1.5. Asigurat Privat - este acel pacient care accesează servicii medicale în baza unei Asigurări Private de Sănătate
 • 1.6. Contract – acordul de voință dintre Pacient și GMH, cu privire la prestarea seviciilor medicale.
 • 1.7. Pacientul - este persoana care utilizează Serviciile Medicale ale GMH.
 • 1.8. Termeni și conditii de accesare – sunt toate dispozitiile prevăzute în continuare care se aplică tuturor accesărilor de servicii medicale de către Pacienti în cadrul GMH.

2. Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea GLOBAL MEDICAL ULTRA S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul site-ului www.gmh.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea obţinută anterior în scris de la reprezentanţii legali ai GLOBAL MEDICAL ULTRA S.R.L.

3. Acces

Pentru a putea beneficia de serviciu, abonatul are nevoie de un calculator personal, o conexiune stabilă la Internet și de un browser web instalat în calculator prin intermediul caruia va acces adresa de web www.gmh.ro

Accesarea serviciilor medicale se efectuează pe baza de programare:

 • Telefonică efectuata in Call Center, la numarul: 031.9960
 • Prin programare online prin intermediul site-ului gmh.ro
 • La recepția clinicii

4. Garanții, limitări și obligații

www.gmh.ro nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte acest site precum şi materialele oferite inclusiv, dar fără limitare, funcţionarea, informarea, conţinutul, materialele sau produsele oferite pe site.

 • GMH nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
 • GMH îşi rezervă dreptul ca oricând şi în orice moment să schimbe în parte sau în întreg conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
 • GMH nu oferă nici o garanţie în ceea ce priveşte condiţiile de comunicaţii ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.
 • GMH îşi rezervă dreptul de a suspenda sau desfiinţa acest site fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
 • GMH nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor şi acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

5. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de a nu fi de acord cu acești termeni și conditii, caz în care sunt obligați să iînceteze utilizarea acestui website.
 • Dreptul de a fi informat asupra datelor sale deținute de către acest website.
 • Dreptul de a solicita ștergerea sau actualizarea datelor, dacă ele sunt eronate. Datele care vor trebui păstrate din cauza legislatiei în vigoare nu vor putea fi șterse.
 • Dreptul de te opune anumitor prelucrări (comunicare comercială, newsletter) sau de retragere a consimțământului pentru anumite prelucrări.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa Responsabilului cu Protectia Datelor Personale, la adresa gdpr@gmh.ro

6. Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obligă că:

6.1. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;

6.2. nu va permite vreunui terţ (şi nu îl va autoriza) să foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii GMH pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

6.3. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

7. Generalităţi

7.1. Modificări ale acestor Termeni și Condiții - GMH poate modifica acești Termeni și Condiții la anumite intervale de timp fără a anunța Clientul personal. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoștiință Clientului prin afisare pe site-ul web la www.gmh.ro. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Client dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web.

7.2. Forță Majoră - GMH nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute în acești Termeni și Condiții, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor rețele sau a altor autorități competente de care GMH nu este responsabilă.

7.3. Jurisdicție - Acest site web (exclusiv site-uri ale terțelor părți spre care există linkuri) este controlat de către GMH. Prin accesarea acestui site, Clientul acceptă ca acest contract și orice dispută legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar Clientul admite să se supună jurisdicției exclusive a tribunalelor României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România și de peste hotare. GMH nu oferă nici o asigurare că conținutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor țări în afara României. Daca Clientul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său și este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se află.

7.4. Confidențialitate - GMH nu garantează că utilizarea de către Client a acestui site va fi confidențială.

7.5. GMH nu este responsabilă pentru nici o pagubă pe care o suferă Clientul sau alta persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea de către Client a acestui site. Orice informație pe care Clientul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul când folosește acest site web. Unele servicii pe care le accesează Clientul pe acest site îi permit să primească informații cu caracter personal.

Utilizatorul acceptă să adere la aceşti Termeni şi Condiţii.

Utilizatorul confirmă ca a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare mai sus enunţaţi.

whatsapp icon