Acasă » Medici »

Radu Serescu

placeholder

Dr. Radu Serescu

Medic Primar Oncolog

Începând cu anul 2013, și-a desfășurat activitatea ca medic rezident oncologie medicală în cadrul Institutului Clinic Fundeni – inițial la Sectorul de Medicină Internă, ulterior în Compartimentul de Oncologie Digestivă. În perioada 2019-2021, a fost angajat ca Medic Specialist Oncologie Medicală la SJU Buzău. Ulterior, din 2021 până în prezent, și-a desfășurat activitatea ca medic specialist în cadrul clinicii Amethyst Otopeni.

Dr. Serescu Radu este membru al Societății Europene de Oncologie Medicală (ESMO) și membru al Societății Române de Radioterapie și oncologie, student la ESCO (College of the European School of Oncology).

Dr. Serescu Radu participă constant la cursuri de supra-specializare în oncologie medicală ESMO, ASCO, despre tratamentul specific în patologia oncologică: digestivă, ginecologică, pulmonară.

De asemnea, Dr. Radu Serescu dorește să își ajute cât mai bine pacienții, motiv pentru care colaboreaza cu medici de la alte specialități, pentru a realiza un plan de tratament cât mai optim și cât mai personalizat, în funcție de nevoile pacientului oncologic.

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon