Acasă »

Pachete

O zi de examinare medicală

Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră

Cât durează?

2-3 ZILE DE INVESTIGAȚII

Toate investigațiile din programele de screening se întâmplă într-o singură locație. În acest fel, nu mai este necesar să te programezi de mai multe ori, la clinici diferite.

Pachetele pot fi reconfigurate si personalizate in functie de necesitatile pacientului.

Totul este gândit pentru confortul tău.

Ce oferă?

Clinica medicală GMH oferă pachete de screening în România după modelul unor centre de diagnostic occidentale la care avem acces prin Parteneriatele academice și medicale dezvoltate cu ei.

Odată ajuns în clinica noastră o persoană dedicată îți va explica scopul și rolul investigațiilor în realizarea unui diagnostic.

Examinarea presupune o anamneză minuțioasă și o serie de consultații de specialitate, ecografii și analize de laborator complexe, toate pentru a ne indica prezența oricărei anomalii sau chiar boli.

La final, vei primi un raport medical cu evaluarea detaliată a stării tale de sănătate, iar medicul coordonator îți va explica rezultatele. De asemenea, vei primi de la doctor un set de recomandări personalizate care să te ajute să diminuezi riscurile pentru anumite afecțiuni.

În cazul în care rezultate o impun, ai posibilitatea de a continua explorările, beneficiind de experiența medicilor colaboratori GMH.

Investigațile medicale periodice ajută la investigarea problemelor de sănătate în stadii incipiente. Descoperite la timp, afecțiunile pot fi tratate mai ușor, iar șansele de vindecare cresc.

Experiența medicală ne arată că, uneori, pot fi identificate chiar și înainte ca acestea să se instaleze în organism.

Optând pentru un pachet personalizat de , un prim pas responsabil spre o viață mai sănătoasă.

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon