Acasă »

Despre noi

Despre noi

De ce să alegi clinica Global Medical Health?

Meriți să ai acces la serviciile medicale private de care ai cea mai mare nevoie! Cu o echipă de medici de renume și dotări de ultimă generație, Global Medical Health îți este alături la fiecare pas și cu răspunsuri precise pentru fiecare întrebare. Misiunea noastră este să-ți oferim investigații medicale private la nivelul celor din străinătate, dar la prețuri accesibile, adaptate pentru România.

Găsim soluții pentru orice problemă medicală. La GMH, fiecare diagnostic are un tratament și fiecare pacient are dreptul la expertiză medicală de top pentru o șansă în plus, indiferent de afecțiunea de care suferă.

Cum ne propunem să atingem această performanță?

Prin mixul perfect între profesionalism și emoție. Între abilitatea de a lua cele mai bune decizii și empatia cu care ne tratăm fiecare pacient. De la primul consult, diagnosticare și planul final de tratament, ești implicat la fiecare pas, ca să găsim împreună cele mai bune soluții.

Echipa noastră de medici este formată din specialiști de renume din România și din afară, dar și medici tineri, care deja ating performanța și aduc noi perspective în lumea medicală. Și pentru că ai dreptul să fii sigur, suntem printre singurele clinici din România care îți oferă posibilitatea de a primi o a doua opinie de la specialiști din străinătate.

Împreună, luptăm până la cel mai bun rezultat!

Consult Second Opinion cu acces la medici din străinătate

Cauți o nouă perspectivă pentru diagnosticul primit? Îți oferim acces la Second Opinion, un consult ce îți pune la dispoziție experiența medicilor din echipa GMH cu sprijinul specialiștilor din străinătate. Astfel, ești sigur că ai un diagnostic corect și libertatea de a alege cel mai bun plan de tratament pentru tine, alături de investigații medicale cât mai concludente.

Cu ajutorul echipelor multidisciplinare formate din specialiști din țară și din străinătate, dezbatem fiecare caz și împreună, găsim cele mai sigure și eficiente soluții pentru orice afecțiune.

Diagnostic clar și tratament eficient

Ai dreptul să știi clar care este diagnosticul și apoi să primești cel mai potrivit plan de tratament. Te implicăm în fiecare etapă a procesului și luptăm împreună până ajungem la cel mai bun rezultat. Fără compromisuri.

Ne bazăm pe expertiza medicilor parteneri Global Medical Health, cât și pe concludența investigațiilor medicale - analize de laborator și imagistică medicală - pentru un rezultat precis și rapid.

placeholder placeholder placeholder

Tehnologie și aparatură medicală de ultimă generație

Global Medical Health este dotată doar cu aparatură de ultimă generație și echipamente medicale premium. Expertiza medicilor este completată la fiecare pas de cea mai recentă tehnologie medicală, pentru o imagine de ansamblu a oricărei afecțiuni și rezultate cât mai concludente.

Astfel, ai acces la investigații medicale complete și o interpretare corectă din partea medicilor parteneri.

placeholder placeholder placeholder

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon