Acasă » Blog »

Un cercetător și inventator de top mondial din domeniul cancerului vine în Romania să ajute

Un cercetător și inventator de top mondial din domeniul cancerului vine în Romania să ajute

Sursa articol: oficiuldestiri.ro

Cunoscutul cercetător din domeniul medical, Dr Michael Ahmadi, se află în Romania până miercuri dimineața, 24 ianuarie, pentru a le arăta specialiștilor de la clinica Global Medical Health(GMH) cum funcționează sistemul robotic ARTEMIS.

Dr. Michael Ahmadi, în calitate de inventator și inovator în tehnologie medicală, are o diplomă în medicină cu peste 15 ani de experiență în domeniul radio-utologiei. De asemenea, Dr. Ahmadi are o diplomă ca inginer electronist. Are mai multe brevete în domeniul biopsiei de prostată și al biopsiei ghidate cu ultrasunete RMN Fusion.

Dr. Ahmadi este pasionat să îmbunătățească și mai mult tehnologia de fuziune RMN, pentru detectarea precoce a cancerului de prostată cu terapie focală, ca opțiune pentru pacienții cu cancer de prostată, fără efecte secundare sau minime. În prezent, el lucrează cu o echipă de ingineri experți de la Eigen Health pentru a dezvolta și îmbunătăți și terapia CRYO și HIFU pentru a ajuta pacienții cu cancer care urmează tratamentele oncologice stabilite de protocoalele internaționale

Dr. Ahmadi ocupă o poziție oficială la Eigen Health, cea de vicepreședinte executiv. Pune accent inovație pentru a aduce tehnologia disruptivă în mâna medicilor și pentru o îngrijire mai bună a pacientului.

Robotul ARTEMIS face viața pacienților mai ușoară. Dr. Michael Ahmadi îi ghidează pe specialiștii români

Robotul ARTEMIS ghidează brațul robotic cu precizie milimetrică în mod autonom și sub supravegherea urologului și a uroradiologului spre leziunea care urmează să fie biopsiată. Spre deosebire de biopsia convențională, acesta poate ajunge în zone foarte ascunse ale prostatei, oferind un diagnostic extrem de precis și definitiv într-o singură intervenție.

Biopsia prin fuziune se efectuează în sala de operație și sub sedare, dar complicațiile postoperatorii sunt minime, iar riscul de infecție este considerabil redus în comparație cu biopsia convențională.

Mai exact, ARTEMIS este o soluție robotică revoluționară pentru îmbunătățirea direcționării biopsiei în cazul cancerului de prostată. ARTEMIS este un pionier și un lider recunoscut în biopsia prin fuziune ghidată prin imagine a prostatei și în terapia țintită. De peste 10 ani, rezultatele clinice sunt dovedite prin sistemul ARTEMIS.

De ce este utilă biopsia prin fuziune în cazul cancerului de prostată

Medicii și cercetătorii au încercat, de -a lungul timpului să găsească soluții viabile pentru diagnosticarea cancerului de prostată, însă, biopsiile convenționale nu au arătat mereu boala sau stadiul acesteia.

Biopsia prin fuziune a prostatei este un progres puternic în vizualizarea diagnosticului, care combină imagistica puternică cu ecografia în timp real cu datele despre extinderea și localizarea leziunilor din RMN.

Prin îmbinarea perfectă a informațiilor RMN cu imaginile ecografice în timp real, fără întreruperi ale fluxului de lucru, această tehnologie oferă îndrumare în timp real pentru a ajuta la localizarea precisă și rapidă a leziunilor și la biopsie.

Distribuie acest articol

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon