Acasă » Blog »

Control Second Opinion - 28 Iunie 2024

Control Second Opinion - 28 Iunie 2024

Să fii diagnosticat cu cancer este poate unul dintre cele mai înfricoșătoare vești pe care un om le poate primi. Toți ne dorim acces la cele mai bune echipe de medici și cel mai bun tratament care să ne ajute să luptăm cu această boală.

De aceea, un aspect important în procesul de tratament este reprezentat de încrederea pe care un medic curant o inspiră pacienților. Un doctor competent ce deține cele mai recente cunoștințe din domeniu și un centru bine pregătit cu tehnologii de ultimă generație sunt sursa de încredere de care un pacient are nevoie pentru a-și găsi liniștea. Pacienții au dreptul la o a doua opinie pentru a fi siguri că vor găsi cel mai potrivit tratment.

Dacă ești în căutare unei noi perspective pentru diagnosticul primit, la Global Medical Health îți oferim acces la Second Opinion, un consult ce îți pune la dispoziție experiența specialiștilor din străinătate. Astfel, ești sigur că ai un diagnostic oncologic corect și libertatea de a alege cel mai bun plan de tratament pentru tine, alături de investigații medicale cât mai concludente.

În data de 28 Iunie 2024, începând cu ora 10:30, în cadrul clinicii Global Medical Health, 3 medici renumiți în tratamentul oncologic, vor oferi consultații second opinion cu durată de 30 de minute.

Pentru un diagnostic cât mai sigur, precis și corect te rugăm să ai la tine documentele medicale traduse în limba engleză.

Consultațiile se organizează în limita locurilor disponibile.

*Fii fără grijă, chiar dacă nu cunoști foarte bine limba engleză, GMH vine în ajutorul tău și îți oferă un traducător care va fi prezent pe parcursul consultației pentru a te ajuta să înțelegi mai bine și să primești informațiile cât mai corecte și precise.

Aceștia pot oferi consultații cu focus pe:

  • Tratamente oncologice personalizate;
  • Boli biliare și boli ale ficatului și pacreasului, inclusiv transplant de ficat;
  • Cancer de sân și tiroidian.

Faceți cunoștință cu medicii care vor oferi consultații în cadrul clinicii. Cu cât ai mai multe informații cu atât vei fi mai sigur că o a doua opinie de la un specialist bine pregătit contează în lupta ta cu cancerul.

Conf. Univ. Prof. Tuğba Akın Telli