Acasă » Specialități »

Psihologie

Psihologie la Global Medical Health

Psihologia clinică este știința care studiază factorii psihologici implicați în starea de sănătate şi de boală.

Dacă te confrunți cu probleme emoționale și vrei să depășești această perioadă dificilă, echipa noastră de specialiști îți va fi confidentul cu expertiză profesională, care îți va oferi răspunsurile pe care le cauți.

Acest domeniu se focalizează atât pe aspectele de promovare a sănătății şi prevenție a patologiei, cât şi asupra aspectelor de tratament psihologic al tulburărilor care implică mecanisme psihologice în diopatogeneză.

Studiile recente care examinează prevalența populației generale şi severitatea tulburărilor mintale arată că printre cele mai comune tulburări sunt cele anxioase (de exemplu, tulburările de panică, fobia socială), tulburările de dispoziție (depresia), tulburările de control al impulsurilor (de exemplu, tulburarea explozivă intermitentă), dependențele (abuz de alcool, droguri).

placeholder placeholder placeholder

Investigații Psihologie

Domeniul psihologiei clinice integrează știința, teoria şi practica pentru a înțelege, a preconiza şi a atenua mecanismele psihologice care duc la inadaptarea şi disconfortul psihoemoţional, precum şi pentru a promova starea de bine psihologică, adaptarea, reziliența şi dezvoltarea personală a omului.

Psihologia clinică se concentrează asupra aspectelor intelectuale, emoționale, biologice, psihologice, sociale şi comportamentale ale funcţionării umane la diferite vârste, în diferite culturi şi la toate nivelurile socioeconomice.

placeholder placeholder placeholder

Consult Terapeut Psiholog

Locul şi rolul terapeutului în psihologia clinică este dat de calitățile empatice, de atitudinile pozitive, calme ale personalului medical şi de prestigiul acestuia precum şi de încrederea în eficacitatea tratamentului efectuat, care se transmite inconștient şi pacientului.

Lista Terapeuți Psihologi

Acceptă ajutorul terapeuților cu rezultate excepționale în tratarea problemelor emoționale:

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon