Acasă » Specialități »

Chirurgie plastică și estetică

Chirurgie plastică și estetică

Chirurgie plastică și estetică la Global Medical Hospital

Și tu cauți un chirurg plastician bun? Și noi am căutat și ne-am asigurat că îi avem în echipa Global Medical Health pe cei mai recomandați din domeniu. Programează-te pentru un consult și descoperă cele mai noi și eficiente proceduri estetice pentru remodelare, întinerire și înfrumusețare efectuate de specialiști recunoscuți!

Chirurgia plastică este ramura medicinei al cărui obiectiv este să restaureze și să corecteze forma și funcțiile diferitelor zone ale corpului. În cadrul chirurgiei plastice vorbim despre proceduri chirurgicale invazive, desfășurate sub atenta observare a medicului specialist. De cealaltă parte se află chirurgia estetică, o ramură a chirurgiei plastice, unde accentul cade pe îmbunătățirea aspectului fizic și ștergerea urmelor îmbătrânirii prin proceduri non-invazive, cum sunt injectările și tratamentele cu laser. Fiecare intervenție și procedură din cadrul secției de chirurgie plastică și estetică presupune atât o consultație de specialitate, procedura aleasă, cât și consultul postoperator al pacientului.

Datorită experienței în acest domeniu și expertizei medicale, medicii chirurgi plasticieni și esteticieni au cunoștințele necesare pentru a recomanda proceduri relevate și sigure, dar și pentru a interveni locale asupra zonei ce necesită tratare. Cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație de la Clinica Global Medical Health, medicii specialiști în chirurgie plastică și estetică sunt mereu pregătiți să îți ofere cea mai bună experiență medicală și intervenții sigure cu rezultate vizibile. Lifting în zona feței, abdomenului și feselor, implant mamar, conturarea feței și augmentarea buzelor sunt doar câteva dintre cele mai des solicitate proceduri. Alege o experiență medicală la superlativ și conturează-ți trupul la Global Medical Health.

chirurgie plastica img chirurgie plastica img chirurgie plastica img

Investigații Chirurgie Plastică și Estetică

Clinica Global Medical Health îți oferă acces la medici chirurgi plasticieni și esteticieni mereu pregătiți să te ajute cu cele mai bune sfaturi și recomandări. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și inovațiilor medicale constante, pacienții au șansa să opteze pentru proceduri chirurgicale plastice și intervenții estetice minim invazive mereu la fel de sigure și eficiente. De la consultație, până la intervenție, medicul plastician și estetician parcurg anumiți pași esențiali pentru evaluarea și siguranța pacientului. În cazul procedurilor estetice evaluarea decurge rapid, fiind absolut necesar ca pacientul să informeze medicul despre orice alergie sau afecțiune medicală. Cât despre intervențiile chirurgicale plastice, pot fi necesare analize suplimentare sau chiar consulturi interdisciplinare, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

chirurgie plastica img chirurgie plastica img chirurgie plastica img

Consult Medic Chirurg Plastician și Estetician

Medicii chirurgi plasticieni și esteticieni de la Clinica Global Medical Clinic sunt aliații tăi în drumul spre corpul mult visat. Datoria ta este să îi informezi corect și constant despre orice modificare a stării de sănătate și alte afecțiuni, fiecare detaliu fiind esențial pentru stabilirea planului de tratament și intervenție.

Chirurgii din domeniul medicinei plastice și estetice îmbină tehnica medicală cu precizia fiecărei intervenții. Astfel, ei își bazează întreaga activitate pe expertiza medicală și studiul fiecărui caz pentru a stabili cel mai sigur și eficient plan de tratament pentru fiecare pacient. În cazul chirurgiei plastice și estetice vorbim atât despre tratarea unor afecțiuni dobândite în urma unor accidente, cât și despre intervenții la cerere pentru augmentarea anumitor trăsături. De aceea, medicul chirurg plastician și estetician este alături de pacient la fiecare pas pentru a-i explica detalii despre intervenție, dar și pentru sprijin emoțional. Responsabilitățile oricărui medic plastician și estetician în relație cu pacientul sunt:

 • Oferă consultații de specialitate / second opinion;
 • Recomandă analize relevante dacă este cazul;
 • Oferă un diagnostic pacienților;
 • Determină cauzele ce au dus la apariția afecțiunilor;
 • Recomandă un plan de intervenție fie chirurgicală, fie minim invazivă;
 • Monitorizează progresul pacienților pre și post operator;
 • Stabilește și adaptează planurile de intervenție în funcție de afecțiune;
 • Reevaluează și monitorizează starea pacientului după intervenție.

Intervențiile chirurgicale plastice și estetice oferă rezultate pe termen mediu și lung și au rolul de a reda încrederea în aspectul exterior. Problemele tratate de către un chirurg plastician și estetician sunt numeroase, atât ce ține de reconstrucție și redarea funcțiilor într-o anumită zonă a corpului, cât și ce ține de intervenții pentru înfrumusețare. Intervenția medicului chirurg plastician sau estetician este necesară atunci când s-au consumat alte opțiuni de tratament.

Îngrijire adaptată la pacient

Dorința de a avea un corp frumos la orice vârstă și de a arăta impecabil în orice moment este o realitate. Așa au apărut intervențiile chirurgical plastice și estetice la care apelează atât femeile, cât și bărbații. Descoperă precizia și dedicarea pentru perfecțiune a medicilor chirurgi plasticieni și esteticieni de la Clinica Global Medical Health și fii încrezător în propriul corp la orice vârstă.

Chirurgii plasticieni și esteticieni sunt medicii de care ai nevoie pentru a-ți pune în valoare trăsăturile corpului. Îmbinăm tehnologia medicală cu expertiza medicilor pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate la fiecare intervenție.

Patologii Abordate

Intervențiile de natură plastică și estetică au puterea de a restabili forma și chiar funcțiile anumitor părți ale corpului fie prin proceduri de reconstrucție și remodelare, fie prin injectări locale non-invazive. Astfel, putem spune că această ramură a medicinei tratează o varietate de afecțiuni dobândite sau necesare pentru bunăstarea fizică și psihică a pacientului. Încă de la prima vizită la medicul chirurg plastician sau estetician acesta localizează zona afectată asupra căreia trebuie să intervină și stabilește cel mai sigur traseu medical către rezultatul propus.

Medicul chirurg plastician poate trata și interveni chirurgical pentru:

 • Reconstrucția anumitor zone afectate de defecte congenitale
 • Reconstrucția anumitor zone afectate de răni profunde desfigurante
 • Reconstrucția anumitor zone afectate de boli grave
 • Corectarea dezvoltării anormale
 • Repararea și grefarea nervilor
 • Conturarea corpului
 • Refacerea țesuturilor în urma transplantului
 • Reconstrucția complexă a plăgilor
 • Estomparea cicatricilor

Medicul chirurg estetician intervine pentru cosmetizarea aspectului exterior prin intervenții precum:

 • Rinoplastie
 • Liposucție
 • Abdominoplastie
 • Lifting (la nivelul feței, sânilor, feselor)
 • Augmentarea prin injecții de umplere (buze, bărbie, conturare)
 • Corectarea ridurilor și altor defecte minore
 • Înlăturarea grăsimii
 • Dermabraziune și întreținere facială
 • Otoplastie
 • Refacerea pielii cu laser

Fie că vrei să corectezi anumite deformări la nivelul corpului, fie că vrei să îți conturezi trăsăturile, alege un consult de specialitate în domeniul chirurgiei plastice și estetice și mizează pe intervenții cu rezultate sigure și imediate, de lungă durată.

Lista Medici Chirurgie Plastică și Estetică

Echipa de medici specializată în chirurgie plastică și estetică cu rezultate excepționale în efectuarea intervențiilor chirurgicale și monitorizarea pacienților este formată din:

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon