Acasă » Medici »

Mihai Toma

placeholder

Dr. Mihai Toma

Medic Primar Radiologie-Imagistică Medicală cu supraspecializare în radiologie intervențională

Dr. Mihai Toma- Șef Departament Radiologie, Imagistica Medicala si Radiologie Interventionala GMH

Dr. Mihai Toma este medic primar Radiologie-imagistică medicală cu supraspecializare in radiologie interventionala, avand o experiență de peste un deceniu în tratamentele intervenționale endovasculare si competențe în tomografie computerizată, imagistică prin rezonanță magnetică și ultrasonografie generala.

Dr. Mihai Toma a aprofundat Radiologia Interventionala in Romania la Institutul Clinic Fundeni, apoi in Italia ca medic rezident si ulterior ca fellow in Radiologie Interventionala la Ospedale Maggiore Niguarda, Milano, participand multi-anual la diverse stagii de perfectionare in Italia, Elvetia, Franta, Austria.

Dr Mihai Toma considera ca prin virtutea specitatii sale, aflata in fruntea evolutiei tehnologice in domeniul medical, radiologul interventionist se afla intr-o continua perfectionare, participand la workshop-uri si cursuri de actualitate, fiind la curent cu cele mai noi metode de diagnostic si tratament.

Prin prisma colaborarii intre radiologia interventionala si alte specialitati medicale precum chirurgia sau oncologia, pacientul beneficiaza de o abordare completa multi-modala atat in ceea ce priveste diagnosticul cat si optiunile terapeutice.

Dr. Toma prezinta in sfera radiologiei interventionale viscerale si oncologice un interes deosebit pentru tratamentul complicatiilor hipertensiunii portale din ciroza hepatica prin procedura de TIPS (Shunt porto-sistemic transjugular intra-hepatic) si embolizarea percutanata a varicelor gastro-esofagiene, cat si pentru tratamentul percutanat al patologiei biliare (drenaj biliar extern, stentare biliara, dilatarea stenozelor de cai biliare prin bilioplastie).

Abonează-te la newsletter

whatsapp icon